emmamerica

Vänner

Hej

Ett tag sen nu, men inte så mycket har hänt. Men det börjar ju närma sig med storsteg (eller vad man brukar säga), och jag börjar redan nu bli nervös och orolig kan man nästan säga.

Något som jag börjat tänka jättemycket på är vänner; kommer jag få några vänner?! Jag är verkligen jätterädd för att inte få vänner. Det snurrar i huvudet en stor del av dagen. Jag är faktiskt rädd för att jag inte ska få vänner och bara vara ensam. Läser bloggar av tjejer som är i USA nu, och läste att de tyckte det var svårt att få vänner i början och detta hjälper ju inte mig direkt. Tänk om de inte gillar mig? eller tycker jag är konstig?

Men det gäller bara att försöka tänka positivt när det kommer till vänner, och sluta noja över sånt som jag just nu faktiskt inte kan göra något åt. Men det är jobbigt ändå!

Usch dessa tankarna vill jag inte ha, men såklart så har jag dem iallafall. Just nu börjar jag bara bli anxious i allmänhet. Känner att jag inte har tillräckligt mycket info om året och det gör mig stressad och nervös. 

bild från NYC i somras 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas