emmamerica

Allt på engelska

Hello,

När jag kommer till den Amerikanska skolan så kommer ju alla lektioner vara på engelska. Detta är ju ganska ovant för många men jag har turen att gå på en linje där jag redan läser allt på engelska! ja, förutom svenska då..... Men allt annat är på engelska och alla uppgifter skrivs också på engelska. Där tror jag att jag har en fördel de första veckorna eller månader då kanske inte alla andra utbytesstudenter är bekväma med att ha alla lektioner på engelska och skriva allt på engelska (detta är ju såklart bara vad jag tror)

Linjen jag går nu heter Social science om någon vill veta det, och är som sagt en samhälls linje "översatt" till engelska och med en mer internationell synvinkel om man kan säga så. 

Att redan ha engelska i alla ämnen tror jag verkligen kan hjälpa mig, framför allt med matten eftersom jag kommer ihåg att i 1:an tyckte jag det var svårt, även civics (samhälle) och IR och Humspec tyckte jag var ganska svårt. Att alla uttryck helt plötsligt var på engelska tog ett tag att vänja sig vid och i början fattade jag inte allt som våra lärare sa direkt. Man kommer ju såklart in i det... men hur lång tid det tar är olika för alla. 

Puss så länge

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas