emmamerica

en liten uppdatering

Kommer med ännu en liten uppdatering om hur allt ser ut just nu. Alla papper är nästan i fyllda, vi var på hälsokontroll idag (jag och mamma) för att en läkare skulle fylla i health certificate pappret. Lite mer komplicerat än vad jag trodde. I deras register stod det inget om vilket blodtyp jag är, vilket är vilktigt för EF att veta. Dessutom är det lite flum med vilka vaccinationer jag har tagit och behöver ta, men mamma skulle fylla i det så jag slipper väl oroa mig!

Sen så måste bara min rektor skriva på tranfercertificate, har inte kunnat hitta honom på hela veckan eftersom varje gång jag gått till hans kontor (typ 1 - 2 gånger varje dag) så har han inte varit där vilket har börjat göra mig lite irriterad. 

MEN, super roliga nyheter, min fina vän Tintin har blivit antagen till EF också!!! ska bli så kul att vi får gå igenom detta tillsammans med alla förberedelser och läger. Hoppas vi hamnar nära när vi väl åker nästa år, vi planerar ju lite att träffas under året. Så det ska bli jättekul och så glad att hon blev antagen, det fanns ju absolut ingen anledning till varför hon inte skulle bli antagen men det är ju kul att få den bekräftelsen!

HÄR hittar ni Tintins blogg som ni gärna få kika in på

(detta är mycket svårare än det ser ut, eftersom du måste stå i squat position, eller 90 grader under flera minuter då den perfekta bilden ska tas)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas