emmamerica

Regions val och Stat val

Hola, 

Jag har ju funderat, tänk, frågat andra och pratat om det här med regions val. Det är extremt svårt och jag hoppas jag inte är ensam om att tänka så. Jag vill inte lämna det upp till ödet, tänk så kommer jag nånstans där de har vinter 8 månader om året, jag är ingen riktig vinter tjej på det sättet, såklart älskar jag vinter men inte så länge. Att bo i Sverige där vi har kallt och vinter 9 månader om året räcker. Tvekar också på om jag vill hamna i New Mexico eller Texas eftersom de har många spansktalande, inget mot dem, men jag vill helst hamna i en amerikansk familj som firar de amerikanska traditionerna, de är ju trots allt därför jag åker dit. 

Så nu har jag tänkt mycket och kommit fram till att regionsval kanske inte är det bästa för mig eftersom det finns stater som jag verkligen inte vill hamna i. Jag har ju alltid sagt att jag inte vill rikta in mig för mycket på en stat, och sen måla upp en bild på hur året blir och sen bli besviken. Men just nu känner jag att Stat val kanske är det jag ska göra? Då får jag välja 3 stater som jag vill hamna i, sen kan jag hamna i vilken av dem. Då låter jag det ändå vara lite upp till ödet i vilken stat jag hamnar i.

jag in på EF hemsida och läste på om ALLA 50 stater, vilket ja, tog sin tid men jag tror att det blir bättre så, då kan jag göra en grundligt och bra val. Då skrev jag ner de olika regionerna som de har och de stater från de regioner som jag kan tänka mig hamna i, då fick jag också reda på vilka regioner som jag inte ska välja. Alla regioner har dock stater som jag inte vill hamna i.

EF regions val  

Så nu tänker jag just på stat val istället, och då står det nog mellan Oregon, California och South Carolina 

Hur tänker ni som har samma problem? 

California

 

South Carolina

 

Oregon

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas