emmamerica

Tankar..

Hej

Sitter just nu i klassrummet och har internationella relationer, och lyssnar på en redovisning. Inte jätte intressant tycker jag så tankarna flyger iväg.

Börjar bli lite nervös för det här med USA, även fast jag först åker om typ 10-11 månader, vilket jag vet är en väldigt lång tid. Jag känner några som är där nu och jag läser deras bloggar aktivt, och redan nu känner jag nervositeten byggas upp inför min egen resa om nästan 1 år. Deras upplevelser och tankar gör ju att jag börjar tänka "kommer mitt utbytes år bli likadant?" "kommer jag få vänner?" "tänk om det är som i filmerna?" och många fler funderingar, som jag inte kommer få svar på förrän jag landat i Amerika.

Jag är glad att jag åker, jag tror ärligt talat att jag behöver det. Jag är trött på livet här hemma, och vissa människor runt omkring mig. Jag är trött på vädret och allt som händer hela tiden. För mycket drama hela tiden och folk som pratar utan att veta. Jag vill bara få en paus från allt, och en ny uppladdning på ett ställe där jag kan vara precis vem som helst, precis som jag är. Jag tror att alla kan behöva komma bort ibland, även om det bara är för några dagar eller veckor, det behöver ju inte vara i 1 år som det är för mig, men jag är så glad att jag gör det här för mig. För mig och ingen annan, vilket är något jag inte brukar göra.

Jag längtar så mycket redan och har redan börjat tänka på vad jag ska ha med mig, men har lovat mig själv att inte börja skriva en pack-lista än. Kommer vänta tills allt "är klart" eller tills jag iallafall vet VAR jag hamnar. För att göra en packlista nu, känns lite för tidigt. Kommer dock snart börja titta över allt som behövs fixas. 

bild från i sommras i USA

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas