emmamerica

Valet

Hej allihopa!

Ända sedan jag var liten och pappa för första gången berättade om när han var utbytes student när han gick i 3:an (jag som då gick i 2:an blev förskräckt för jag ville inte åka till USA när jag bara gick i 3:an på grundskolan). När jag blev äldre pratade vi mer om det och i 8:an/9:an sa jag "jag vill åka på utbytes år" men det var väl kanske mest på skoj, för jag visste ju inte vad det innehar eller om jag verkligen vill åka. När jag började 1:an i gymnasiet ändrades min åsikt, och jag vill inte längre åka, inte alls, jag hade fått så många fina vänner som jag ville ta studenten med och personer som jag inte vill lämna. 

Under sommar till 2:an (i somras dvs) hände det saker, saker som gjorde att jag ändrade mig igen. JO jag skulle åka till USA. Och redan i somras började jag kolla runt på olika organisationer, och kollade priser och beställde hem kataloger! Mina föräldrar har alltid varit stöttande och var väldigt glada över mitt beslut eftersom det är en möjlighet och erfarenhet som inte många får (min mamma inkluderat). Så under sommaren hade jag och pappa många samtal om hur det var att vara i USA när han var där. 

Allt gick rätt fort efter det och det stora beslutet var taget. 

Att välja organisation är ju lite svårare, men som det ser ut nu är jag antagen av 2 organisationer, EF och Explorius. Vill ännu inte säga vilken jag kommer välja eftersom det beslutet inte är 100 % än. Men allt har gått så fort sen jag bestämde att jag ville åka. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas