emmamerica

PARKROSE HIGH SCHOOL

Hejhej!

Idag fick ett väldigt förväntas full samtal av EF, jag har fått min skol placering. Skolan heter Parkrose High School och har runt 1200 elever, vilket är liiite mer än på min nuvarande skola, som har runt 250 elever. Wow vilken shock jag kommer få när jag kommer dit! Fick även lite annan rolig info, vilket känns så himla skönt, eftersom allt stått still i några veckor nu. Och efter allt som hänt på sista tiden så är det skönt att få goda nyheter av EF. Området där skolan ligger, där jag även kommer att bo antar jag, är ett upp and coming område och verkar jättefint och bra. Skolan har SÅ många aktiviteter och roliga saker som händer hela tiden! verkar hur bra som helst! Jag är verkligen jättetaggad nu!! Min historia och samhälls lärare kommer från Portland och känner till området, hon var till och med så gullig och sa att hon kunde fixa lite åt mig i Portland när hon skulle dit i sommar. Kommer sakna henne jättemycket faktiskt! så himla gulligt, inte alla lärare som säger så precis. 

har även skickat meddelande till min välkomst familj, de verkar hur snälla som helst!

 

Orolig och lite tankar

Tja

än en gång så händer det inte så jätte mycket för tillfälligt. Ska göra ett TBC porv grej nästa vecka, för att se om jag redan tagit vaccinet eller inte, lite nervös för det. 

Snart är det dags att söka visum och åka upp till Stockholm och fixa allt sådant. Det är även ett förberedelse möte som jag måsta gå på, måste kolla vilket datum det är också. Sen är det mesta klart tror jag!

Lite orolig och irriterad för att min välkomstfamilj fortfarande inte skrivit till mig, vilket EF sa att de skulle göra, det har nu gått 8 veckor utan meddelande från dem. Lite dålig stil tycker jag....

börjar också bli orolig och nervös för det hela i sin helhet om det makear någon sense, men det känns som om jag inte har koll på något just nu, vilket gör mig väldigt anxious. Måste verkligen maila dem, för tycker det är riktigt jobbigt att inte ha någon koll. 

//NYC sommar 2014//

Upp