emmamerica

Välkomstfamilj = lycklig

Hej!

Wow, längesen jag ens skrev ett enda inlägg....

men för att komma till saken direkt, idag när jag kom från stan så kom samtalet. Samtalet från EF, som extremt glatt berättade att jag har fått en välkomstfamilj!!!! Herregud vilken lycka jag kände, att äntligen komma någonstans med hela denna processen som stått still i några månader nu. 

Hon som jag pratade med sa även att jag förmodligen inte kommer bo hos min välkomstfamilj eftersom det bara är februari, och de kommer förhoppningsvis ha hittat en permanent värdfamilj innan jag ska åka. Jag kommer även bo i välkomstfamiljen med en annan utbytesstudent, en tjej som heter Sara, som kommer från Italien! så kul! fast jag kommer nog inte bo med henne eftersom vi bara skulle vara roommates i välkomstfamiljen. Och även fast många som jag hört om har varit lite osäkra på att på med en annan utbytesstudent, så tycker jag det hade känts skönt, man är liksom inte helt ensam i allt detta. Och man är inte helt själv när man börjar skolan, för det är jag grymt nervös för, skolan, men det får jag ta tag i senare!

Men det känns iallafall så himla skönt att vara "placerad" så att jag faktiskt har en familj när jag kommer till USA. Så nu har den vikten lyfts från mina axlar, är det inte så man brukar säga? Hon sa att de skulle kontakta mig, och lära känna mig, och det känns så himla skönt! 

OJ, kom precis på att jag inte ens berättat var välkomstfamiljen bor, men de bor i PORTLAND, OREGON!!!!!! och jag är så sjukt taggad på att få komma till mitt första val! Så underbart! 

Nu kan jag även börja på min packlista och kolla upp lite roliga saker om Oregon och Portland och allt sånt. Framförallt packlistan, så taggad att kunna börja med den! har velat göra det i månader nu, haha

Väldigt långt inlägg, hoppas ni orkar läsa allt

puss så länge

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas