emmamerica

lite nervös

Hola,

Det närmar sig ganska snabbt nu, 'även fast det är typ 6 månader kvar så vet jag att de månaderna kommer gå snabbt och helt plötsligt är det dags. Jag har ju inte fått min värdfamilj och det är lite nervöst, egentligen så spelar det ingen roll vilken familj jag kommer till för jag vet att de kommer vara jättesnälla och jag vet ju att jag kommer få familj så småning om. Det som är nervöst är VAR jag ska hamna, vill ju så gärna till Oregon! Även till California vill jag ju komma. Men det är absolut de 2 som jag vill komma till och om jag inte gör det kommer jag bli jätteledsen, men man får ju göra det bästa av situationen I guess. 

Skrev ett mail till EF och fråga hur det gick och hade även en fråga om förberedelse lägret i NYC (som jag ser väldigt mycket fram emot!) Angående värdfamilj så skrev EF att de jobbar hårt och för fullt för att hitta en familj som passar mig. vilket gör mig glad. Vill bara få reda på vr jag hamnar nu så att jag kan börja planera packning, hehe :)

The exchange challenge

Hej, 

har inte bloggat på länge nu, inte så mycket att säga och berätta. Sitter hemma nu, eftersom vi har 2 inställda lektioner nu på mrogonen vilket resulterar i att jag gick upp 06.45 i onödan när jag nu börjar 10.20. Så istället så tänkte jag göra the exchange challenge :)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vilket land ska du till?

 USA

Vilken organisation åker du med?

 Åker med EF

Hur/var skulle du helst vilja bli placerad?

 Vill bli pacerad i Oregon eller California helst, så hoppas verkligen på det! 

Har du fått familj eller gjort region/stat val?

 Har inte fått en familj än, men hoppas jag får det snart. Gjorde statval och då blev det; Oregon, California och South Carolina. 

Kommer du åka på något förberedelse läger? 

 ja, EF erbjuder 3 dagars förberedelse läger i NYC innan man åker till sin värdfamilj.

Vad ser du mest fram emot?

 Att träffa en massa nya människor och skaffa en massa minnen!

Vill du prova någon ny sport? 

 Ja, vill prova simning, volleyboll och kanske nåt annat.

Vad kommer du sakna mest? 

 Mina vänner, familj och vardagen här hemma

Namnge 3 platser du vill besöka i ditt värdland: 

Crancanyon 

L.A

Nån helt amazing plats

Tror du att det kommer bli ett bra år?

Jag är helt övertygad på att det kommer bli det bästa året i mitt liv. Dessutom är det ofta ens inställning som gör saker ännu bättre!

 

// Washington 2014 //

Upp