emmamerica

EF merch

Tja, 

som jag skrev i förra inlägget, så var jag på EF möte. Då fick vi en massa EF merch, de var faktiskt välidgt fina och snygg färg, en färg som syns med drar inte till sig för mycket uppmärksamhet. Men gillade verkligen allt, kommer nog använda de ganska mycket :) 

EF möte i Lund

Hej

I lördags var jag i Lund på ett info möte med EF, kändes väligt skönt då de gick igenom mycket av det som man har i tankarna. Det var lite långt, 3 timmar, men träffade några av tjejerna som jag träffade på Starbucksträffen för någon vecka sen så det var kul!

 

Visum

Hola!

äntligen fick jag mina visum instruktioner, jag hade mailat EF igår om det, eftersom det börjar bli lite ont om tid. Men igår när jag kom hem från skolan så låg det ett kuvert från EF på sängen som pappa hade lagt där, och redan innan jag öppnat det så visste jag att det handlade om visumet. Jag är så glad att det kom, tänkte läsa igenom det när jag kommer hem från skolan idag, hade inte tid igår, det är faktiskt förvånande många sidor att läsa med instruktioner, men mamma läste det och sa att det var väldigt bra skrivet och det gjorde henne lugn. 

Medans jag satt och räknade inför matte-nationella som är om några veckor så satt mamma och läste igenom det och tog anteckningar på vad som måste fixas. Och låt mig säga detta: DET ÄR MYCKET! Det var säkert ett helt A4 fullt med små punkter om vad som måste fixas och göras, så nu får vi sätta fart med allt, täntke göra en liten lista med vad som ska göras, men har inte gjort den än.

Så vad som iallafall är bestämt är att den 1:a Juni har jag tid på den amerikanska ambassaden för att få mitt visum godkännt. Inga teknoligiska saker är tillåtna och det kan ta hur lång tid som helst, vet tjejer som väntat i 3-5 timmar, utan att ha något att göra. Det var också något som de skrev i visum-instruktionerna, att man ska ta med något att äta/dricka och något att göra. 

Vi (jag och mamma) tror jag, funderar på att åka till Stockholm under hela den helgen och bara strosa runt i staden och sen ska jag till ambassaden på måndagen, då får heller inte mamma följa med, men hon får väl sitta på nåt Café. VIll helst inte åka dit själv, kommer gå vilse, jag har helt seriöst världens sämsta lokal sinne, jag kan ha gått en väg för 1 timme sedan men när jag ska gå tillbaka så blir jag väldigt osäker och kommer knappt ihåg vart jag gick. 

Jag tror att många av de som var på träffen i förra lördagen ska dit samtidigt, så det är ändå najs, då kanske man kan sitta och prata med dem och så. 

Men så glad att det händer grejer, det är ju trots allt bara drygt 3 månader kvar! Väntar nu bara på att EF ska ringa och säga "vi har hittat en perfekt värdfamilj till dig". 

utbytes träff

Hej, 

nu sitter jag här en måndag kväll och har äntligen tid att blogga, har varit upptagen hela helgen, men gud vilken bra och rolig helg jag haft! 

I lördags så hade iallafall jag och några andra tjejer och 1 kille bestämt att vi skulle träffas och ta en fika, det blev såklart Starbucks i Malmö, lite passande eftersom vi ska till USA. Alla var jätte snälla och väldigt trevliga, hoppas det blir fler såna hära träffar och att även andra utbytisar kan vara med :) 

Alla var roliga och olika från varandra vilket var super kul! kändes bra att kunna prata ut om lite tankar som man hade och sånt men andra som känner likadant. 

 

bild: weheartit

Upp