emmamerica

Kategori: Allmänt

det sista att fixa

Hej

Det har varit lite dött här på bloggen, och den enda anledningen är att jag helt enkelt inte har haft tid eller lust att blogga. Har liksom inte varit motiverad. 

Men för att uppdatera er alla så har jag varit på amerikanska ambassaden i Stockholm och fått mitt visum godkänt. Träffade även fina vänner där som jag fortfarande har kontakt med :)

Har fått min preliminära avresedatum som är den 18:e Augusti, så kommer vara hemma HELA sommarlovet. Vilket är så skönt för då kan jag umgås med alla väldigt länge. 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nu är det bara lite kvar att fixa, och det är inte EF relaterade, så det är egentligen bara personliga saker kvar

- slinga håret

- bygga naglar

- kolla upp Hawaii

- ha familjekalas

- fixa bra spellistor på spotify

- avskedsfest

- !8-års firande med vänner

- bankkort

- skriva packlista

- köpa stor resväska

- köpa resekudde

- köpa nya vans slip-ons

- köpa eller hitta min regnjacka

- köpa nytt litet paraply

- köpa svarta jeans 

- presenter till värdfamiljen

Det känns som om det kommer tillkomma massa saker till denna lilla lista, men förhoppningsvis inte för mycket hahah

Tänkte lägga upp en packlista här på bloggen för att ni, och framtida utbytisar kan kolla och läsa den och få inspiration :) 

EF möte i Lund

Hej

I lördags var jag i Lund på ett info möte med EF, kändes väligt skönt då de gick igenom mycket av det som man har i tankarna. Det var lite långt, 3 timmar, men träffade några av tjejerna som jag träffade på Starbucksträffen för någon vecka sen så det var kul!

 

utbytes träff

Hej, 

nu sitter jag här en måndag kväll och har äntligen tid att blogga, har varit upptagen hela helgen, men gud vilken bra och rolig helg jag haft! 

I lördags så hade iallafall jag och några andra tjejer och 1 kille bestämt att vi skulle träffas och ta en fika, det blev såklart Starbucks i Malmö, lite passande eftersom vi ska till USA. Alla var jätte snälla och väldigt trevliga, hoppas det blir fler såna hära träffar och att även andra utbytisar kan vara med :) 

Alla var roliga och olika från varandra vilket var super kul! kändes bra att kunna prata ut om lite tankar som man hade och sånt men andra som känner likadant. 

 

bild: weheartit

PARKROSE HIGH SCHOOL

Hejhej!

Idag fick ett väldigt förväntas full samtal av EF, jag har fått min skol placering. Skolan heter Parkrose High School och har runt 1200 elever, vilket är liiite mer än på min nuvarande skola, som har runt 250 elever. Wow vilken shock jag kommer få när jag kommer dit! Fick även lite annan rolig info, vilket känns så himla skönt, eftersom allt stått still i några veckor nu. Och efter allt som hänt på sista tiden så är det skönt att få goda nyheter av EF. Området där skolan ligger, där jag även kommer att bo antar jag, är ett upp and coming område och verkar jättefint och bra. Skolan har SÅ många aktiviteter och roliga saker som händer hela tiden! verkar hur bra som helst! Jag är verkligen jättetaggad nu!! Min historia och samhälls lärare kommer från Portland och känner till området, hon var till och med så gullig och sa att hon kunde fixa lite åt mig i Portland när hon skulle dit i sommar. Kommer sakna henne jättemycket faktiskt! så himla gulligt, inte alla lärare som säger så precis. 

har även skickat meddelande till min välkomst familj, de verkar hur snälla som helst!

 

Bloglovin

Hola!

jag har nu skaffat Bloglovin (yay), vilket borde göra det mycket enklare för er att följa min blogg (för er som har bloglovin då, haha :))

så alla ni som också har bloglovin, feel free to follow me there, puss så länge 

Follow my blog with Bloglovin

bild från Florifa 2014

An exchange student on a year abroad

EmmAmerica

Hej allihopa

välkomna till min blogg.

Har aldrig bloggat på for.me innnan men har kompisar som gör det så det blir säkert jättebra! har även en annan blogg som heter underthesurface 

Anledningen till varför denna blogg nu startats är för att nästa år kommer jag inte längre vara i Sverige. Jag kommer befinna mig någon stans i USA på ett utbytesår. Så denna bloggen är tillängnat det året och förberedelserna innan. 

Jag kommer försöka dokumentar allt som händer, dels för mig egen skull, för att jag ska komma ihåg allt, för min familj, och mina vänner så att de kan följa med på det stora äventyret. Men även för att alla andra ska kunna ta del av vad jag kommer uppleva och inspirera andra att också vilja åka iväg. 

Upp